Om os

Mødestedet for dig med Angst, Depression, Bipolar lidelse og OCD

Om Café ODA.

Café ODA er en social café, hvor det sociale samvær er omdrejningspunktet, og hvor alle, både frivillige og gæster, medvirker til, at skabe det særlige fællesskab, der karakteriserer stedet. Gæsterne har forskellige aldre, uddannelser og livshistorier, men de har alle haft OCD, depresion, angst ellerbipolar lidelse tæt inde på livet.Cafeen er en vigtig brik i recoveryprocessen for vores gæster.

 

Cafeen støttes økonomisk af Trygfonden og Socialministeriet.

 

​I Café ODA kan du møde andre med samme problemer som dig selv. Man kan udveksle erfaringer, give hinanden gode råd og skabe et socialt netværk. Du kan også bare komme og få en kop kaffe.

 

​I cafeen kan du komme som du er. Vi behøver ingen forklaringer, og du bestemmer selv, hvor meget du vil fortælle og dele med os andre.

 

​Vores ønske og mål er, at gæsterne skal føle sig trygge og indgå i cafeens fællesskab på den måde, den enkelte gæst ønsker det.

 

​Som ny gæst er du velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon, og aftale tid til en snak med projektlederen eller en af de frivillige udenfor åbningstiden.

 

 

Café Oda Teglværksgade 12 kld. 8000 Århus c. Tlf. 61519454.